"Du Pic De Pioulou"

Pyreneese Herders - Bergers Des Pyrénées - Pyrenean Sheepdogs

Pups

Dekkingen & Geboortes-beschikbare pups

daar we een kleinschalige familiale fokkerij zijn, kan het zijn dat u wat geduld moet hebben vooraleer er pups beschikbaar zijn, laat u vrijblijvend op de reservatie lijst zetten- GEEN RESERVATIES TEM 2022 

Puppies geboren :

26/03/2019

Uit het koppeltje :

CH. Kesha Du Pic De Pioulou en Jacob Des Haies De Chêne Vert werden 3 teefjes en 1 reu geboren. Alle pups hebben reeds een nieuwe toekomstige eigenaar 

Puppies geboren :

30/03/2019

MOEDER : CH KLINE DU PIC DE PIOULOU

VADER : Larribet Du Pic D'Arrouyette

3 reutjes en 1 teefje. allen hebben reeds een nieuw toekomstig baasje gevonden 

Reeds 25 jaar ervaring in het ras en 20 jaar als familiale fokker (1996-2016)

Eénmaal gebeten door het Pyry microbe... geraak je er niet meer vanaf - reeds meerdere tevreden eigenaars namen al een tweede hondje uit onze fokkerij erbij ! 

Familiale Fokker ?

Al onze honden wonen in huis. Ze zijn niet opgesloten en kunnen zich vrij in huis en tuin begeven. Onze vakanties staan ook steeds in het teken van onze honden, daar ze nooit allen meekunnen, komt familie inwonen tijdens de periode van afwezigheid.

Pups worden in de woonkamer geboren, zodoende ze aan alle huiselijke geluiden te laten wennen. Ook als het weer het toelaat worden ze in hun speeltuin gelaten. Onder toezicht lopen ze samen met de volwassenen. Ook geluiden en situaties allerhande proberen we ze al mee te geven, bench gewenning, kleine ritjes in de wagen en ook kinderen mogen op bezoek om met de pups te komen spelen ... dit zijn net de extra puntjes die zo belangrijk zijn om van een pup een sociale pup te maken die zich vrij vlot aanpast naar zijn nieuwe leefomgeving bij z'n nieuwe baasjes. De tijd van pups in een hok in de tuin is al lang voorbij gestreden en in onze lage landen zijn huizen veel dichter ingepland bij elkaar dan vanwaar de pyreneese herder oorspronkelijk kwam ... Daarom ook onze visie op het belang van socialisatie en huiselijke omgeving.